Skuadra e Istogut për edicionin 2015-2016

Please update your Flash Player to view content.

Skuadra e Istogut për edicionin 2015-2016

Skuadra e Istogut për edicionin 2015-2016 përbëhet nga këta lojtarë:
1.Valmir Hajrizaj
2.Kushtrim Hoxhaj
3.Besnik Morina
4.Ardian Dervishaj
5.Drilon Shabanaj
6.Adnan Maxharraj
7.Kadri Kastrati
8.Armend Ademaj
9.Landrit Rama
10.Ilir Syla
11.Rinor Kuqi
12.Dugagjin Gashi
13.Agron Bruqi
14.Fatlum Gashi
15.Kushtrim Gashi
16.Mensur Duraku
17.Jusuf Sabotiq
18.Qendrim Jahaj
19.Erblind Mulaj
20.Drilon Nuza
21.Edon Mavraj
22.Agron Haxhijaj

Disa juniorë që janë duke stërvitur me ekipin e parë:
23.Enis Gegollaj
24.Dardan Podrimaj
25.Arbër Musolli
26.Arbër Hoxha
27.Alban Musolli
28.Nikollë Prekaj

Trajner: Genc Hoxha
Ndihmës trajner: Hysni Kabashi
Ndihmës trajner: Mehdi Arifaj

Granit Bajra pritet që javën e ardhshme të udhëtojë jashtë Kosovës, dhe sipas të gjitha gjasave Bajra do të largohet nga Istogu.

Istogu synon që në këtë afat kalimtar ti sjellë në radhët e veta edhe së paku dy përforcime: një mbrojtës krahu dhe një sulmues.