Lojtarët e ftuar për ndeshjen kundër Dritës

Please update your Flash Player to view content.

Lojtarët e ftuar për ndeshjen kundër Dritës

Trajneri Nazmi Rama me dy ndihmësit e tij Hysni Kabashi dhe Mehdi Arifaj ftuan këta futbollistë për ndeshjen kundër Dritës:

 

Portier: Valmir Hajrizaj, Kushtrim Ramosaj

 

Mbrojtës: Besnik Krasniqi, Adnan Maxharraj, Besnik Morina, Kadri Kastrati, Drilon Shabanaj, Leonard Iberdermaj, Armend Ademaj

 

Mesfushor:Kushtrim Gashi, Qendrim Jahaj , Fatlum Gashi, Agron Bruqi, Erblind Mulaj, Jusuf Sabotiq, Enis Miranaj

 

Sulmues: Suad Saliagic, Granit Arifaj