Lojtarët e ftuar për ndeshjen kundër Drenicës

Please update your Flash Player to view content.

Lojtarët e ftuar për ndeshjen kundër Drenicës

Trajneri Nazmi Rama me dy ndihmësit e tij Hysni Kabashi dhe Mehdi Arifaj ftuan këta futbollistë për ndeshjen kundër Drenicës:

 

Portier: Valmir Hajrizaj, Kushtrim Ramosaj

 

Mbrojtës: Besnik Krasniqi, Adnan Maxharraj, Besnik Morina, Kadri Kastrati, Drilon Shabanaj, Leonard Iberdermaj, Armend Ademaj, Rinor Kuqi

 

Mesfushor: Diar Miftaraj, Fatlum Gashi, Agron Bruqi, Erblind Mulaj, Jusuf Sabotiq, Ardian Dervishaj, Nikoll Prekaj, Enis Miranaj

 

Sulmues: Suad Saliagic, Granit Arifaj