Lojtarët e ftuar për ndeshjen kundër Ferizaj

Please update your Flash Player to view content.

Lojtarët e ftuar për ndeshjen kundër Ferizaj

Trajneri Nazmi Rama me dy ndihmësit e tij Hysni Kabashi dhe Mehdi Arifaj kanë ftuar këta futbolistë për ndeshjen kundër Ferizaj:

 

Valmir Hajrizaj, Dardan Podrimaj, Besnik Krasniqi, Kadri Kastrati, Besnik Morina, Drilon Shabanaj, Adnan Maxharraj, Armend Ademaj, Leonard Iberdemaj, Diar Miftaraj, Fatlum Gashi, Agron  Bruqi, Ardian Dervishaj, Nikoll Prekaj, Jusuf Sabotiq, Erblind Mulaj, Granit Arifaj, Suad Saliagic .

 

Mungojnë: Sanel Bandiq, Kushtrim Gashi, Granit Bajra

 

Ndeshja Ferizaj - Istogu zhvillohet të dielën, në ora 13:00.

 

 

Gjyqtarët e ndeshjes:Bajram Gashi, Safet Berisha, Gezim Mehmeti, Isak Ceroviku