Kushtrim Gashi 1000 % qëndron në Istog

Please update your Flash Player to view content.

Kushtrim Gashi 1000 % qëndron në Istog

Dje dhe sot gazetat kosovare shkruajtën shumë që kinse Kushtrim Gashi ka nënshkruar për Besën.
Kryetari i klubit të Besës Shemsedin Muhaxheri i gënjeu të gjithë gazetarët në lidhje me Gashin, pasi s
ipas gazetarëve ishte Muhaxheri që ja kumtoi lajmin e rrejshëm në lidhje me Kushtrim Gashin.

Deklarata e plotë e Kushtrim Gashit për faqen zyrtare të K.F. Istogu :
'' Kam pasur një takim me krerët e Besës, ata ishin të interesuar për shërbimet e mija, por asnjë marrëveshje skam bo me ta. Jam quditur shumë nga gazetat kosovare se si mund të publikojnë lajme të këtilla, bile bile duke me zyrtarizuar në Besë e në fakt nuk është e vërtet aspak.
Kam kontratë me Istogun edhe për 6 muaj, marrëveshjen që e kam me drejtorin e klubit do ta respektoj deri në fund. Nuk du mi met borgj as drejtorit të klubit e as qytetarëve të Istogut '' .

Të jua rikujtojmë që Kushtrim Gashi është ndër lojtarët më të pëlqyer nga tifozët istogas, sigurisht ky lajm do ti gëzojë shumë Gjimmat.