Besnik Morina prinë për paraqitje, kurse Elvis Gacaferi për kartona

Please update your Flash Player to view content.

Besnik Morina prinë për paraqitje, kurse Elvis Gacaferi për kartona

 

Mbrojtësi Besnik Morina u paraqit në të gjitha ndeshjet e Istogut në stinorin vjeshtor, pra Morina ishte prezentë në 16 ndeshjet që i zhvilloi Istogu, duke mos munguar në asnjë ndeshje.

Paraqitjet e futbollistëve të Istogut gjatë stinorit vjeshtor:

Sanel Bandiq 13

Kushtrim Hoxhaj  3

Besnik Morina 16

Kadri Kastrati 15

Diar Miftaraj 12

Granit Arifaj 14

Drilon Shabanaj 6

Elvis Gacaferi 14

Mark Milicaj 15

Kushtrim Gashi 14

Fatlum Gashi 15

Burim Bajraktari 10

Defrim Demaj 9

Jetmir Vrenezi  1

Granit Bajra 13

Granit Avdyli 6

Ardian Dervishaj 13

Jusuf Sabotiq 9

Suad Saliagic 12

Selim Bajramaj 5

Alban Dreshaj 4

Adnan Maxharraj 1

Sa i përket kartonave listës i prinë mbrojtësi Elvis Gacaferi që është ndëshkuar me 6 kartona të verdhë dhe 1 të kuq.

 

Lista e kartonave të verdhë:

Sanel Bandiq  3

Kushtrim Hoxhaj  0

Besnik Morina  2

Kadri Kastrati  4

Diar Miftaraj 4

Granit Arifaj 1

Drilon Shabanaj  3

Elvis Gacaferi  6

Mark Milicaj 4

Kushtrim Gashi  3

Fatlum Gashi  5

Burim Bajraktari 2

Defrim Demaj  0

Granit Bajra 2

Granit Avdyli 1

Ardian Dervishaj 2

Jusuf Sabotiq 1

Suad Saliagic 4

Selim Bajramaj  0

Alban Dreshaj  0

Adnan Maxharraj 1

Jetmir Vrenezi  0

 

Kartonë të kuq:

Elvis Gacaferi 1

Kushtrim Gashi 1

Diar Miftaraj 1

Suad Saliagic 1