Afati kalimtar 20 janar deri më 15 shkurt, stinori pranveror nisë me 28 shkurt

Please update your Flash Player to view content.

Afati kalimtar 20 janar deri më 15 shkurt, stinori pranveror nisë me 28 shkurt

 

Afati kalimtar i dimrit për futbollistë në Kosovë do të nisë më 20 janar dhe do të zgjasë deri më 15 shkurt.

Ndërkohë, stinori pranveror në Raiffeisen Superligë do të nisë më 28 shkurt/1 mars, kurse në Ligën e Parë, më 7/8 mars.

/ffk-kosova.com